Jouko Mäenpää sit.

Hei! Olen 38-vuotias paljasjalkainen vampulalainen. Asustelen sukutilallamme vaimoni, lastemme ja Bertta nimisen mäyräkoiran kanssa.

Luonteeltani olen melko rauhallinen, mutta kuitenkin sanavalmis kaveri, päivätyötä teen Hiltillä Turussa. Vapaa-aikanani viihdyn kotona perheen kanssa puuhastellen sekä television ja kirjojen ääressä. Suosikkejani ovat dekkarit, dokkarit ja tositapahtumiin perustuvat elokuvat 🙂

Lähdin armeijan jälkeen opiskelujen myötä Ähtäriin, josta työt veivät Forssaan ja Turkuun. Lopulta tieni päätyi kuitenkin takaisin Vampulaan ja kuten sanontakin on, sydän on siellä missä koti.

Tähän sanontaan kiteytyy myös ajamani arvot ja teemat. Haluan että kaupunkimme pysyy ja kehittyy edelleen elinvoimaiseksi. Ja myös Vampulan alue pysyy hyvin voivana ja asuttuna. Siksi on tärkeää varmistaa myös palvelujen saanti tulevaisuudessa.

Ilmastoajatukset ovat viime aikoina nostaneet päätään. Se mitä me voimme yhdessä ja yksilöinä tehdä tämän eteen pohdituttaa. Ja olisiko meillä mahdollista luoda tulevaisuudessa työllisyyttä lisää myös Huittisiin kestävän kehityksen kautta?