Susanna Tähtinen

Olen 43-vuotias 5:n lapsen äiti, ikää heiltä löytyy 20, 18, 13, 11 ja 11 vuotta. Vuonna -98 olen muuttanut juuri ja juuri Lapin läänin rajan yläpuolelta silloiseen Vampulaan, nykyiseen Huittisten kaupungin eteläiseen osaan asumaan. Nykyiseen perheeseeni kuuluu myös maanrakennusalalla yrittäjänä toimiva Kari ja hänen lapsensa.

Olen siis aika tavallinen kunnallisten palveluiden käyttäjä, monet mutkat niin hyvässä kuin huonossa, palveluiden suhteen kokenut ja nyt ensimmäistä kertaa pyrkimässä, jotta niihin voisi vaikuttaa.

Työelämässä olen toiminut ravintola-alalla ja tehdastyössä työntekijänä, sekä kuljetus- ja lastenhoitoalalla yrittäjänä. Nyt elämässä puhaltelee uudet tuulet ja työskentelen kaupanalalla kassamyyjänä.

Vapaa-ajalla toimin aktiivisesti Vampulan Urheilijoissa. Olen mukana lentopallon sekä yleisurheilun puolella, mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastamista liikunnan parissa, johon jokaisella täytyisi olla mahdollisuus, ilman esteitä ja vaatimustasoja.

Myös Vampulan Kappeliseurakunnan toiminnassa olen mukana Diakoniatyön ja Kasvatustyön työryhmässä puheenjohtajana.

Mikäli ylimääräistä vapaa-aikaa jää kaikelta muulta niin käytän sen mieluusti kuunnellen äänikirjoja puikkoja tai koukkua heilutellen, saaden aikaiseksi villasukkia tai muuta lämmikettä päälle. Olenpa joskus traktorin somistanut verholla ja kaivureita käsinojansuojilla, tehnyt lapsille pehmoleluja tai mitä nyt milloinkin päähän pälkähtää tehdä.

Luonteeltani olen avoin, asioiden suhteen utelias ja innostuva sekä niihin tarttuva, mitäänhän ei tapahdu jossei mitään tehdä. Kuuntelen mielelläni ihmisten surut, murheet kuin ilotkin ja pyrin auttamaan aina jos resurssit siihen riittää.

Sydäntäni lähellä on lasten ja nuorten asiat aina vauvaiästä aikuisuuteen asti, sekä paikalliset yrittäjät ja heidän palveluiden käyttäminen, kuin myös vanhusten olot. Silti jokainen kuntalainen on tärkeä, heitä tulee kuunnella ja päätöksenteon tulee olla heidän tulevaisuutta ajatteleva. Haluan myös että kaupunki pysyisi elinvoimaisena palveluineen niin keskustassa kuin täällä eteläpäässäkin, olemmehan yhtä suurta kaupunkia!