Markku Ryösä

Filosofian maisteri, tradenomi

Olen Markku Ryösä ja asustan Huittisten keskustassa. Kuntavaalit käydään kesäkuussa 2021. Kokoomuksen rivit ovat vahvistumassa, koska vaalien seuraamukset voivat olla kauaskantoisia. Seutukaupungin taloutta on hoidettava niin hyvin, että myös tulevat vuodet pärjätään 21 prosentin kunnallisverolla. Koronaepidemian jälkeen Huittinen on saatava uuteen nousuun, ja tässä tavoitteessa Kokoomuksen ohjelma on johdonmukaisin ja siihen on helppo sitoutua. Jos taukoa jää yhteiskunnallisten asioiden seuraamiselta, vapaa-aikana harrastan luontokuvausta ja uimista. 

Vaikka vakaa aikomukseni on toimia taloushallinnossa, viimeisen kuluneen vuoden aikana olen osallistunut Tampereen yliopiston Porin yksikön ja Satakunnan ammattikorkeakoulun robotiikan ilmaiskurssille. 

Vastaavaa Robot Operating System -koulutusta ei ole ollut Suomessa tarjolla. Elintarvikkeiden laatuvaatimuksien ja tuotantolinjojen tehokkuuden kasvaessa tarvitaan automaattista laadunvalvontaa. Konenäkö, liikkeenohjaus ja opetetut neuroverkot lajittelevat tuotteet ennen toimitusta kauppojen hyllyille.