Jukka Tuori


Harva tietää, että olen ollut Kokoomuksen puoluehallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä kuusi vuotta. Siellä pääsin toimimaan todella puolueen ytimessä.

Toki tärkein kokoomuslainen työ tehdään kunnissa perustasolla. Sitä työtä olen saanut tehdä jo pitkää ja edelleen olen innostunut luottamustyön haasteista.

Satakunnan kunnat ja päättäjät ovat tulleet varsin tutuksi toimiessani Satakunnan maakuntavaltuuston puheenjohtajana ja maakuntahallituksen pitkäaikaisena jäsenenä.

Siksi tiedän, että Huittinen on kaupunkina maakunnan kärkeä heti Rauman teollisuuskaupungin jälkeen. Meillä on hyvä kaupunki haasteista huolimatta. Huittislaiset ovat satakuntalaisuuden eliittiä.

Huittisten kaupunginvaltuuston pitkäaikaisena  puheenjohtajana hoidin kaupungin elintärkeitä yhteyksiä kaupunginjohtajan kanssa viranomaisiin maakunta ja valtakunnan tasolla.

Varsin usein sain myös auttaa huittislaisia yrittäjiä ja yritysjohtajia, heidän pyrkiessään viranomaisten ja poliitikkojen puheille.

Tältä ajalta ovat peräisin laajat verkostot, joita tarjoan edelleen Huittisten kaupungin ja huittislaisten käyttöön.

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta agronomiksi, Maa- ja Metsätieteiden Maisteriksi.

Olen saanut  maakuntaneuvoksen arvon tuloksellisesta toiminnasta luottamushenkilönä paikallis-, maakunta- ja valtakunnantasolla.

Tuorin Ratsutilan hevos- ja maatilantöiden lisäksi kirjoitan melko säännöllisesti paikallis-, maakunta- ja valtakunnan tason lehtiin suomalaisen yhteiskunnan avoimista haasteista.